Ontdek onze nieuwe collectie! HerenDames

BOSS 50486232 - Donkerblauw

€ 109,95
  • Productnummer: 50486232
  • Kleur leverancier: 405 dark blue
  • Merk: BOSS
  • Extra informatie: Tiburt 350

Reserveren?

Het is ook mogelijk om dit product in een van onze winkels in Heerenveen of Leeuwarden te reserveren. Dit is eenvoudig en geheel vrijblijvend. Na de reservering heb je vijf winkeldagen de tijd om het product te komen passen. De betaling gebeurt pas in de winkel, nadat je zeker weet dat het product bevalt.

Beschikbaarheid: Op voorraad
Nog %1 beschikbaar
SKU
143113-59
Toon winkelvoorraad

Een hoogwaardig, regular-fit T-shirt met dwarsstrepen en kenmerkende decoraties van BOSS Menswear. Er worden altijd minstens 60% duurzamere grondstoffen voor de RESPONSIBLE-producten gebruikt. Dit kledingstuk is gemaakt met linnen. Linnen is een natuurlijk, onbewerkt materiaal. De teelt- en extractieprocessen worden als duurzamer beschouwd, omdat er minder pesticiden en meststoffen nodig zijn dan bij de teelt van andere grondstoffen.

Product 50486232 van het merk BOSS met de kleur 405 dark blue (Blauw) is bij ons online en in een van onze winkels beschikbaar.

Je kunt dit product gemakkelijk via onze webshop reserveren, zonder vooraf te betalen. Bij de afronding krijg je de keuze om in Heerenveen of Leeuwarden langs te komen. Je krijgt dan binnen één winkeldag een bevestiging dat het product voor je klaarligt. 

Je kunt de reservering ten alle tijden ongedaan maken door een mailtje te sturen naar shop@vanderkam.nl.

Meer informatie
Leverancierscode50486232
Leverancier omschrijvingTiburt 350
Leverancier kleur405 dark blue
KleurBlauw
MerkBOSS
Materiaal100% Vlas Of Linnen