Accessoires - Co’couture - Donna Dura

Filteren
Tonen als Foto-tabel Lijst

2 producten

per pagina

Donna Dura 37001-11.Gabrielle - Zwart

Speciale prijs € 13,97 Normale prijs € 19,95

Co’couture 99079 - Zwart

Speciale prijs € 16,80 Normale prijs € 24,00
Tonen als Foto-tabel Lijst

2 producten

per pagina

Co’couture

Co'couture is een opkomend Deens merk. Co'couture biedt een vernieuwde look, met een mix van edgy details en delicate, hoogwaardige stoffen - voor elke vrouw die mode wil volgen en er ook uniek uit wil zien. Je kunt aan de naam van het merk zien dat ze Parisiennes in hart en nieren zijn. Daarom is de kleding van Co'couture een mix van Scandinavische eenvoud en Franse sensuele chic. Het resultaat is een perfecte silhouet met alle aandacht voor detail en een onmiskenbare attitude.

Als je co'couture draagt, geniet dan van de vrijheid om je kracht uit te drukken door middel van vrouwelijke mode met opvallende kenmerken en hoogwaardige materialen. Co’couture biedt moeiteloze elegantie tegen een mooie prijs.


Donna Dura

Donna Dura is een Nederlands modemerk dat geboren is uit liefde voor mooie kledingstukken. Het is met zorg en oog voor detail gemaakt van de beste materialen, voor lang draagplezier. Deze drijfveer vindt men terug in ieder item. De collectie van Donna Dura is breed samengesteld. Dit maakt slim combineren mogelijk waardoor een outfit eenvoudig van casual naar chique getransformeerd kan worden. Karakteriserend is de prachtige pasvorm: flatteus en vrouwelijk. Door het gebruik van soepele stoffen met stretch voelt ieder kledingstuk comfortabel aan.

Donna Dura hecht veel waarde aan verantwoord produceren. Om die reden wordt alle kleding gemaakt door professionele ateliers in Europa die alleen werken met duurzaam geproduceerde materialen.