Accessoires - Sunset - Kyra - Sarlini - Frank Walder

Filteren
Tonen als Foto-tabel Lijst

5 producten

per pagina

Sarlini 000437-00056 - Lichtbruin

Speciale prijs € 7,96 Normale prijs € 9,95

Kyra Flore - Middelblauw

Speciale prijs € 39,96 Normale prijs € 49,95

Sarlini 000420-00394 - Vicuna

Speciale prijs € 7,96 Normale prijs € 9,95

Frank Walder 712770 - Donkerblauw

Speciale prijs € 28,79 Normale prijs € 35,99

Kyra Ditte - Zwart

Speciale prijs € 39,96 Normale prijs € 49,95
Tonen als Foto-tabel Lijst

5 producten

per pagina

Kyra

KYRA heeft een damescollectie voor zelfverzekerde vrouwen met een herkenbare vrouwelijke signatuur. Voorheen was KYRA bekend als Kyra & Ko. De KYRA-look is onderscheidend en tegelijkertijd functioneel. De vrouwelijke, brede collectie biedt veel mogelijkheden en kan zowel easy-going als meer formeel gedragen worden.

KYRA gelooft in de kracht van het samen doen. De collectie wordt ontworpen en ontwikkeld met een klein, toegeweid team in Nederland. De collectie wordt voornamelijk in Europa geprocudeerd, door een kleine groep trouwe fabrikanten. Hierdoor onstaat het beste KYRA product.


Frank Walder

Sinds 1953 is Frank Walder een modemerk voor stijlbewuste vrouwen, die zich graag vrouwelijk kleden, zich goed voelen en genieten van het leven. Met Frank Walder ben je door onbegrensde combinatiemogelijkheden voor elke gelegenheid altijd optimaal uitgerust en kun je afwisselen tussen elegante, ontspannen, extravagante en romantische looks. Daarbij laten een veelvoud aan sierelementen jouw outfit stralen. Met veel liefde voor detail worden de collecties ontworpen en zijn het, door de optimale verwerking en de gebruikte technieken, echte pasvormwonders. Met een item van Frank Walder kun je altijd een outfit creëren waar je in straalt. Stijlvol, stijlbewust en heerlijk ontspannen – dat is Frank Walder.