Accessoires - Sunset - Kyra - Sarlini - NUKUS by Nick Vervoort

Filteren
Tonen als Foto-tabel Lijst

5 producten

per pagina

Sarlini 000437-00056 - Lichtbruin

Speciale prijs € 7,96 Normale prijs € 9,95

Kyra Flore - Middelblauw

Speciale prijs € 39,96 Normale prijs € 49,95

Sarlini 000420-00394 - Vicuna

Speciale prijs € 7,96 Normale prijs € 9,95

NUKUS by Nick Vervoort Charlie - Petrol

Speciale prijs € 31,96 Normale prijs € 39,95

Kyra Ditte - Zwart

Speciale prijs € 39,96 Normale prijs € 49,95
Tonen als Foto-tabel Lijst

5 producten

per pagina

Kyra

KYRA heeft een damescollectie voor zelfverzekerde vrouwen met een herkenbare vrouwelijke signatuur. Voorheen was KYRA bekend als Kyra & Ko. De KYRA-look is onderscheidend en tegelijkertijd functioneel. De vrouwelijke, brede collectie biedt veel mogelijkheden en kan zowel easy-going als meer formeel gedragen worden.

KYRA gelooft in de kracht van het samen doen. De collectie wordt ontworpen en ontwikkeld met een klein, toegeweid team in Nederland. De collectie wordt voornamelijk in Europa geprocudeerd, door een kleine groep trouwe fabrikanten. Hierdoor onstaat het beste KYRA product.


NUKUS by Nick Vervoort

NUKUS kenmerkt zich door collecties bestaande uit tijdloze, stijlvolle items gemaakt van luxe stoffen. Alle kledingstukken worden geproduceerd uit natuurlijke, zachte materialen van goede kwaliteit, zoals prachtig wol uit Italië en stoffen uit Portugal. De items zijn goed te combineren en zorgen voor een stevige basis in de garderobe. Acht keer per jaar brengt NUKUS een nieuwe collectie uit, waarbij hij zichzelf steeds weer probeert te overtreffen. Want, zoals Nick zelf zegt: “Je bent zo goed als je laatste collectie.”