Accessoires - Diversen - Ecru - Grijs - Secrid Wallets

Filteren
Tonen als Foto-tabel Lijst

1 product

per pagina
Tonen als Foto-tabel Lijst

1 product

per pagina

In onze webshop zie je momenteel een klein gedeelte van de accessoires die wij in onze winkels verkopen. Vooral ons assortiment in stropdassen, riemen en sjaals is in onze winkels fors groter. Ben je op zoek naar een item en kun je deze in onze webshop niet vinden, neem dan gerust contact op met een van onze winkels. We helpen je graag!


Secrid Wallets

Waar munten en bankbiljetten eeuwenlang als betaalmiddel werden gebruikt, worden ze nu in rap tempo vervangen door high-tech betaalkaarten. Dit nieuwe tijdperk vraagt om een nieuw soort portemonnee. Eén die zowel je kaarten en geld als je privacy beschermt.

De nieuwste generatie bankkaarten, creditcards en ID-kaarten zijn uitgerust met chips en antennes die draadloze communicatie mogelijk maken. Deze passen verhogen het gebruiksgemak, maar ook de risico’s. Ze kunnen vanaf een meter geactiveerd, gelezen en gekloond worden zonder dat je het doorhebt. De Cardprotector van Secrid Wallets, het aluminium hart van de portemonnees, beschermt je kaarten tegen deze ongewenste draadloze communicatie.

Alle producten van Secrid zijn 100% gemaakt in Europa, maar voornamelijk in Nederland. Hieronder vallen ook de sociale werkplaatsen waar de wallets met passie en liefde in elkaar worden gezet.