Kostuums & Colberts

Tonen als Foto-tabel Lijst

Producten 1-30 van 87

Pagina
per pagina
Tonen als Foto-tabel Lijst

Producten 1-30 van 87

Pagina
per pagina

Colberts

Er goed uitzien in een colbert? In de heren garderobe is dit kledingstuk eigenlijk onmisbaar. Of je het nu met een jeans of met een chino combineert, met een colbert ben je al snel goed gekleed.

Naast colberts in meerdere kleuren, is er ook veel variatie in materiaal keuze bij colberts. Katoenen of wol colberts en zelfs met stretch erin verwerkt. Of je nu casual smart gekleed wilt, of juist heel netjes, het colbert heeft meerdere mogelijkheden.

Kostuums

Op zoek naar een mooi pak? Bij Van der Kam kunt u kiezen uit zakelijke pakken, maar ook voor feestelijke gelegenheden kunt u een mooi pak kiezen. Goed gekleed gaan en daarmee ook zelfverzekerd zijn is met het dragen en kiezen van een pak mogelijk.

Veel blauwtinten worden afgewisseld met grijs en taupe. Ook in de pakken heb je steeds meer keuze in slim fit en stretch modellen. Je kunt kiezen uit de pakken van Van Gils, Hugo Boss, Tommy Hilfiger en Benvenuto.

Is je colbertmaat anders dan je broekmaat? Geen probleem, in veel gevallen kunnen we dan de maten mixen naar wat je nodig hebt. Mix en match.

Maatpak

Een maatpak wordt je aangemeten door een van onze onze specialisten, Otto Wilstra of Hans Holwerda in Heerenveen. Je hebt zelf de keuze uit talloze stoffen, binnenvoeringen, lengtes, knopen en stiksels. En om je maatpak nog persoonlijker te maken borduren wij je initialen of naam in de voering of kraag. Wellicht heb je je maatpak voor een speciale gelegenheid en wil jij jouw speciale datum in de voering geborduurd hebben. Wij gaan het voor je doen! Maak hier een afspraak.