Over Van der Kam

 

 - Sinds 1865 - 

Performers in fashion

Van der Kam mode begon in 1865 met een vestiging in Heerenveen. Inmiddels 155 jaar verder, is het bedrijf nu in handen van de vijfde generatie Van der Kam. Met onze ruime ervaring, zijn wij al jaren een begrip in Friesland, waarbij we bekend staan als modewinkel waar kwaliteit en service voorop staat. De klant is bij ons koning en we zullen altijd ons best doen om aan jouw wensen te voldoen. 

Ons assortiment bestaat uit de betere merken in het midden en hogere segment. In onze winkels vindt je grote internationale merken, maar ook exclusieve merken uit bijvoorbeeld Italië en Nederland. Voor iedere gelegenheid hebben wij een geschikte outfit in huis. En als wij je niet kunnen helpen, verwijzen we je graag door naar andere winkels in onze omgeving.

In onze vernieuwde webshop staat een groot deel van onze collectie. We doen ons best dit steeds vollediger te maken en om per product meer informatie te geven. Als je een vraag hebt over een van de artikelen, kun je altijd naar onze winkels bellen of mailen. We helpen je graag.

Je bent van harte welkom, zowel online als in onze winkels!

 

Bekijk direct onze collectie

 &