Winkelwagen
Menu
Filters
Favorieten

Je hebt nog geen favorieten toegevoegd.

Dubbele Spaarpunten Actie

We hebben deze week een leuke actie! Van 3 t/m 8 oktober spaar je dubbele punten bij elke aankoop, zowel in onze winkels als online.

Je kunt je spaarpunten inwisselen voor korting of zelfs gratis items. Normaal gesproken spaar je 100 punten voor elke €10,- die je uitgeeft. Maar gedurende deze speciale week spaar je maar liefst 200 punten voor elke €10 die je besteedt. Als je 3000 punten hebt gespaard, kun je deze inwisselen voor €10 korting. Meer over ons spaarprogramma lees je onder het kopje: spaarprogramma.

De actie is geldig op onze gehele collectie. Dus als je nog op zoek bent naar een leuke outfit voor dit najaar, is dit het perfecte moment om bij ons te komen winkelen.

Online punten inwisselen is ook mogelijk, neem hiervoor contact met ons op via shop@vanderkam.nl. Dan zetten wij je punten om in een kortingscode.

Graag tot ziens!

Om u de beste gebruikservaring te kunnen bieden, gebruiken wij cookies. Voor meer inhoudelijke informatie en het onderscheid die wij hier in maken, verwijzen wij u door naar ons cookiebeleid.