Reserveren

Reserveren

Het is mogelijk om artikelen uit de webshop te reserveren. Wij leggen de gewenste artikelen dan voor je klaar in een van onze winkels in Heerenveen of Leeuwarden. Je hebt dan vijf winkeldagen de tijd om de artikelen fysiek te kunnen zien en passen. 

Reserveren is geheel vrijblijvend en verplicht je tot niets. Je betaalt pas in de winkel, nadat je zeker bent dat het kledingstuk aan je wensen voldoet.

We hebben soms één winkeldag nodig om de artikelen in de juiste winkel te krijgen. Daarom krijg je altijd een bevestigingsmail als je reservering voor je klaarhangt. 

Damesartikelen kunnen ook gereserveerd worden in onze herenwinkel in Leeuwarden, op Nieuwestad 80. Wij zijn recentelijk naar deze locatie verhuisd, tegenover boekhandel Van der Velde. 

Je kunt een reservering maken door de gewenste artikelen in de winkelwagen te stoppen. In het afrekenscherm kun je onderaan de pagina kiezen voor de verzendmethode 'Reserveren'. Hier kies je vervolgens de winkel waar je de artikelen wil komen passen. 

De reservering kun je ten alle tijde annuleren door een mailtje te sturen naar shop@vanderkam.nl. Ook voor vragen kun je bij dit e-mailadres of op 0513 - 623242 terecht.

Wij hopen je snel in een van onze winkels te mogen verwelkomen!