Reserveren

Reserveren

Het is mogelijk om artikelen uit de webshop te reserveren. Wij leggen de gewenste artikelen dan voor je klaar in een van onze winkels in Heerenveen of Leeuwarden. Je hebt dan vijf winkeldagen de tijd om de artikelen fysiek te kunnen zien en passen. Reserveren is geheel vrijblijvend en verplicht je tot niets. Je betaalt pas in de winkel, nadat je zeker bent dat het kledingstuk aan je wensen voldoet. 

Damesartikelen kunnen ook gereserveerd worden in onze herenwinkel in Leeuwarden, op Nieuwestad 80.

Hoe werkt reserveren?
Bij het reserveren van een product doorloop je dezelfde stappen als wanneer je een product bestelt. Bij het kiezen van een betaalmethode, kies je voor 'Betaal in de winkel'. Bij bezorgmethode kies je vervolgens of je het artikel in Leeuwarden of Heerenveen wilt ophalen. Je ontvangt na je reservering een bestelbevestiging, waarin je alle informatie nog een keer kan doornemen.

Als het artikel al in de juiste winkel hangt, kun je vaak dezelfde dag nog langskomen. Als het artikel wat je hebt gereserveerd nog niet in de juiste winkel aanwezig is, kan het één tot twee werkdagen duren voordat het artikel voor je klaarligt. We bellen je wanneer je het artikel kunt ophalen.

Je kunt artikelen ook reserveren door ons een mail te sturen met product- en maatinformatie van het artikel dat je wilt reserveren, of door een van onze winkels te bellen.

De reservering kun je ten alle tijde annuleren door contact met ons op te nemen.

Wij hopen je snel in een van onze winkels te mogen verwelkomen!