SKU
139093-41
Beschikbaarheid: Niet op voorraad

Reset LR02711221.Genua - Lichtgroen

  • Productnummer: LR02711221.Genua
  • Kleur leverancier: 6600 antique jade
  • Merk: Reset
  • Extra informatie: Genua

Reserveren?

Het is ook mogelijk om dit product in een van onze winkels in Heerenveen of Leeuwarden te reserveren. Dit is eenvoudig en geheel vrijblijvend. Na de reservering heb je vijf winkeldagen de tijd om het product te komen passen. De betaling gebeurt pas in de winkel, nadat je zeker weet dat het product bevalt.

  • Omschrijving
  • Meer informatie
Omschrijving

GENUA is de korte versie van onze bestseller Kyoto. De zwarte rits die doorloopt tot aan het puntje van de capuchon is kenmerkend voor deze stijlen. Veelzijdig en lichtgewicht, de GENUA biedt essentiële warmte en kan verpakt worden in het bijgeleverde tasje. Perfect voor het tussenseizoen en op reis.

Product LR02711221.Genua van het merk Reset met de kleur 6600 antique jade (Groen) is bij ons online en in een van onze winkels beschikbaar.

Je kunt dit product gemakkelijk via onze webshop reserveren, zonder vooraf te betalen. Bij de afronding krijg je de keuze om in Heerenveen of Leeuwarden langs te komen. Je krijgt dan binnen één winkeldag een bevestiging dat het product voor je klaarligt. 

Je kunt de reservering ten alle tijden ongedaan maken door een mailtje te sturen naar shop@vanderkam.nl.

Meer informatie
Meer informatie
LeverancierscodeLR02711221.Genua
Leverancier omschrijvingGenua
Leverancier kleur6600 antique jade
MerkReset
Materiaal100% Lichtgewicht Polyamide