Retour aanmelden

Het kan voorkomen dat je aankoop niet helemaal voldoet aan je verwachting. Dan kun je je product natuurlijk ruilen of retourneren. De voorwaarden voor ruilen en retourneren zijn:
 

  • ruilen en/of retourneren dient plaats te vinden binnen 14 dagen vanaf het moment van thuisbezorging;
  • het artikel dient onbeschadigd en ongebruikt te zijn;
  • het artikel dient voorzien te zijn van de originele labels en het originele prijskaartje;
  • onderkleding is uitgesloten van ruilen en/of retourneren i.v.m. hygiënische redenen.

Ruilen

Wil je van je aankoop toch graag een andere maat en/of een andere kleur ontvangen, dan kun je je aankoop kosteloos ruilen. Neem hiervoor contact op met onze winkel. Je kunt dit doen via het e-mailadres shop@vanderkam.nl of telefonisch (voor Menswear: 0513-621995; voor Womenswear: 0513-628075). In het filiaal zal worden gekeken of het alternatieve artikel aanwezig is. Mocht dit zo zijn, dan zal het product in de winkel worden gereserveerd en ontvang je per e-mail een verzendlabel om je aankoop te retourneren. Je kunt het te ruilen artikel dan afgeven bij een PostNL-locatie. Na ontvangst van het te ruilen artikel zal het alternatieve artikel naar je worden verstuurd.

Het is natuurlijk ook altijd mogelijk het artikel zelf in de winkel te ruilen. Kijk voor de juiste adresgegevens op onze website...

Retourneren

Indien je het artikel wilt retourneren, dan meld je je retour aan via onze webshop (http://www.vanderkam.nl/retourneren). Vervolgens kun je het artikel kosteloos langsbrengen in een van onze filialen. Mocht je het artikel terug willen sturen, dan zijn de retourkosten voor eigen rekening. Het retouradres is:

Van der Kam Mode
Afdeling retouren webshop
Lindegracht 11
8441 GJ  HEERENVEEN

Zorg alsjeblieft voor voldoende frankering. Indien de retourzending niet voldoende is gefrankeerd, dan wordt of het pakket geweigerd, of de extra portokosten worden verrekend met het terug te betalen bedrag.

Indien aan alle voorwaarden voor retourzenden is voldaan, zal het bedrag binnen 3 werkdagen na ontvangst van de retourzending worden terugbetaald. Terugbetaling vindt plaats op de bankrekening of het creditcardnummer waar de aankoop oorspronkelijk mee is betaald.