Ontdek onze nieuwe collectie! HerenDames

Ruilen & Retourneren

Bekijk altijd het bijgevoegde retourformulier voor het juiste retouradres.

Het kan voorkomen dat je aankoop niet helemaal voldoet aan je verwachting. Dan kun je je product natuurlijk ruilen of retourneren. De voorwaarden voor ruilen en retourneren zijn:

  • ruilen en/of retourneren dient plaats te vinden binnen 14 dagen vanaf het moment van thuisbezorging;
  • het artikel dient onbeschadigd en ongebruikt te zijn;
  • het artikel dient voorzien te zijn van de originele labels en het originele prijskaartje;
  • onderkleding is uitgesloten van ruilen en/of retourneren i.v.m. hygiënische redenen.

Retourformulier

Ruilen

Wil je van je aankoop toch graag een andere maat en/of een andere kleur ontvangen, dan kun je je aankoop ruilen. Neem hiervoor contact op met onze winkel. Je kunt dit doen via het e-mailadres shop@vanderkam.nl of telefonisch (voor Menswear: 0513-621995; voor Womenswear: 0513-628075). In de winkel zal worden gekeken of het alternatieve artikel aanwezig is. Na ontvangst van het te ruilen artikel zal het alternatieve artikel naar je worden verstuurd. Je hoeft hiervoor niet opnieuw verzendkosten te betalen, de retourkosten zijn wel voor eigen rekening. 

Het is natuurlijk ook altijd mogelijk het artikel zelf in de winkel te ruilen.

Retourneren

Indien je het artikel wilt retourneren, dan meld je je retour aan via het formulier op deze pagina. Gebruik hiervoor hetzelfde e-mailadres als waar je de bestelbevestiging op hebt ontvangen. Vervolgens kun je het artikel kosteloos langsbrengen in een van onze filialen. Mocht je het artikel terug willen sturen, dan zijn de retourkosten voor eigen rekening. Het retouradres is:

Van der Kam Mode
Afdeling retouren webshop
Lindegracht 11
8441 GJ  HEERENVEEN

Let op: begint je ordernummer met ORD-VDK? Dan is dit niet de site waarop je jouw bestelling hebt geplaatst. Bekijk altijd het bijgevoegde retourformulier voor het juiste retouradres.

Voor een optimale verwerking van je retourzending, willen we je vragen de factuur of een kopie hiervan mee terug te sturen. Zorg alsjeblieft ook voor voldoende frankering. Indien de retourzending niet voldoende is gefrankeerd, dan wordt of het pakket geweigerd, of de extra portokosten worden verrekend met het terug te betalen bedrag.

Indien aan alle voorwaarden voor retourzenden is voldaan, zal het bedrag binnen 3 werkdagen na ontvangst van de retourzending worden terugbetaald. Terugbetaling vindt plaats op de bankrekening of het creditcardnummer waar de aankoop oorspronkelijk mee is betaald.