SKU
140007-51
Beschikbaarheid: Niet op voorraad

Studio Anneloes 07202.Poppy - Lichtblauw

  • Productnummer: 07202.Poppy
  • Kleur leverancier: 4700 lavender
  • Merk: Studio Anneloes
  • Extra informatie: Poppy blouse

Reserveren?

Het is ook mogelijk om dit product in een van onze winkels in Heerenveen of Leeuwarden te reserveren. Dit is eenvoudig en geheel vrijblijvend. Na de reservering heb je vijf winkeldagen de tijd om het product te komen passen. De betaling gebeurt pas in de winkel, nadat je zeker weet dat het product bevalt.

  • Omschrijving
  • Meer informatie
Omschrijving

De Poppy blouse van Studio Anneloes is terug! Deze keer in de zachte tint lavender. Je kunt dit item eindeloos combineren met de Like a Parisienne collectie, maar ook met basics tinten. De blouse is zoals je ‘m gewend bent met klassieke kraag, knopenlijst, getailleerde fit, cuffs aan de mouwen en rond uitgesneden zoom. Wauw! Verkrijgbaar in Light Travel Quality, dit is de lichtste travelstof van Studio Anneloes.

Product 07202.Poppy van het merk Studio Anneloes met de kleur 4700 lavender (Blauw) is bij ons online en in een van onze winkels beschikbaar.

Je kunt dit product gemakkelijk via onze webshop reserveren, zonder vooraf te betalen. Bij de afronding krijg je de keuze om in Heerenveen of Leeuwarden langs te komen. Je krijgt dan binnen één winkeldag een bevestiging dat het product voor je klaarligt. 

Je kunt de reservering ten alle tijden ongedaan maken door een mailtje te sturen naar shop@vanderkam.nl.

Meer informatie
Meer informatie
Leverancierscode07202.Poppy
Leverancier omschrijvingPoppy blouse
Leverancier kleur4700 lavender
MerkStudio Anneloes
MateriaalPolyamide 73% Elastaan 27%