SKU
140021-40
Beschikbaarheid: Niet op voorraad

Studio Anneloes 07226.Medina - Groen

  • Productnummer: 07226.Medina
  • Kleur leverancier: 1175 off white/applegreen
  • Merk: Studio Anneloes
  • Extra informatie: Medina retro dress

Reserveren?

Het is ook mogelijk om dit product in een van onze winkels in Heerenveen of Leeuwarden te reserveren. Dit is eenvoudig en geheel vrijblijvend. Na de reservering heb je vijf winkeldagen de tijd om het product te komen passen. De betaling gebeurt pas in de winkel, nadat je zeker weet dat het product bevalt.

  • Omschrijving
  • Meer informatie
Omschrijving

De Medina retro dress van Studio Anneloes is terug! Wat een waanzinnige jurk. Wij zijn ten eerste al fan van de stoere print, ten tweede is dit model echt prachtig. De jurk heeft opstaande aangeknipte mouwen met cuff. Super vrouwelijk en stijlvol! Het is een doorknoopmodel met klassieke kraag en bijpassend ceintuur. De Medina komt ongeveer tot halverwege de scheenbenen en is dus ook nog eens chic qua lengte. Wat een beauty! Gemaakt van Medium Travel Quality, dit is iets dikker dan de lichtste travelstof van Studio Anneloes.

Product 07226.Medina van het merk Studio Anneloes met de kleur 1175 off white/applegreen (Groen) is bij ons online en in een van onze winkels beschikbaar.

Je kunt dit product gemakkelijk via onze webshop reserveren, zonder vooraf te betalen. Bij de afronding krijg je de keuze om in Heerenveen of Leeuwarden langs te komen. Je krijgt dan binnen één winkeldag een bevestiging dat het product voor je klaarligt. 

Je kunt de reservering ten alle tijden ongedaan maken door een mailtje te sturen naar shop@vanderkam.nl.

Meer informatie
Meer informatie
Leverancierscode07226.Medina
Leverancier omschrijvingMedina retro dress
Leverancier kleur1175 off white/applegreen
MerkStudio Anneloes
MateriaalPolyamide 72% Elastaan 28%