Ontdek onze nieuwe collectie! HerenDames

Trouwplannen?

Je bent op zoek naar een trouwpak voor de meest speciale dag van je leven. Dan ben je bij Van der Kam aan het goede adres. We bieden de complete verzorging en zorgen dat jij op jouw trouwdag de perfecte outfit draagt.

Een afspraak maken voor een trouwpak is niet nodig, maar kan wel handig zijn. Als je er zeker van wilt zijn dat we in alle rust jouw trouwpak uit kunnen zoeken, maak dan een afspraak door te bellen met jouw gewenste filiaal.

Speciale Trouwpakken

We beginnen altijd met een belangrijke keuze:

Wil je een trouwpak die je alleen op jouw speciale dag draagt of wil je een pak wat je na jouw trouwerij nog vaker kunt dragen?

Voor een speciaal trouwpak hebben wij kostuums van bijvoorbeeld Club of Gents. In de kraag van het colbert vind je de woorden ‘Happiest Man Alive’ terug en aan de binnenkant staat een pijl gericht naar jouw partner met daarop ‘Mine’.

Ook kun je ervoor kiezen om een trouwpak op maat te laten maken. Je hebt dan zelf de keuze uit talloze stoffen, binnenvoeringen, lengtes, knopen en stiksels. En om jouw trouwpak nog specialer te maken, borduren wij de datum in de voering of kraag. Voor een maatpak moet je denken aan ongeveer 4 weken levertijd.

Kostuums

Voor een trouwpak wat je na jouw speciale dag vaker aan kunt, bieden wij verschillende soorten kostuums. Bijvoorbeeld van de merken Benvenuto, Carl Gross en Zuitable. De eerste twee merken zijn wat klassieker, terwijl Zuitable echte ‘sneakersuits’ zijn. Deze kostuums zijn extreem comfortabel en flexibel.

Afhankelijk van wat voor soort trouwpak je wilt, ben je ongeveer tussen de €399 en €899 kwijt. In onze winkel hebben wij maten vanaf 44 tot 58, met lengtematen 47 tot 53. Uiteraard zorgen wij er ook voor dat jouw trouwpak perfect zit en kunnen wij het trouwpak voor je laten vermaken. Denk bijvoorbeeld aan het inkorten van de broeklengte of de mouwlengte van het colbert.

Enthousiast geworden om jouw trouwpak bij ons uit te zoeken?

Kom gerust eens langs in onze winkel in Heerenveen of Leeuwarden of maak direct een afspraak!