Winkelwagen
Menu
Filters
Favorieten

Je hebt nog geen favorieten toegevoegd.

Ruilen & Retourneren

Bekijk altijd het bijgevoegde retourformulier voor het juiste retouradres.

Het kan voorkomen dat je aankoop niet helemaal voldoet aan je verwachting. Dan kun je je product natuurlijk ruilen of retourneren. De voorwaarden voor ruilen en retourneren zijn:
  • ruilen en/of retourneren dient plaats te vinden binnen 14 dagen vanaf het moment van thuisbezorging;
  • het artikel dient onbeschadigd en ongebruikt te zijn;
  • het artikel dient voorzien te zijn van de originele labels en het originele prijskaartje;
  • onderkleding is uitgesloten van ruilen en/of retourneren i.v.m. hygiënische redenen.

Ruilen

Wil je van je aankoop toch graag een andere maat en/of een andere kleur ontvangen? Dan kun je het beste jouw bestelling retourneren en opnieuw een bestelling plaatsen. Ook is het mogelijk om in de winkel te ruilen, als jouw gewenste artikel daar voorradig is. Dit kun je controleren door op de productpagina jouw gewenste maat te selecteren en te klikken op 'bekijk voorraad'. 

Retourneren

Indien je het artikel wilt retourneren, kun je deze kosteloos langsbrengen in een van onze filialen. Mocht je het artikel terug willen sturen, dan zijn de retourkosten voor eigen rekening. Het retouradres is:

Van der Kam Mode
Afdeling Retouren Webshop
Lindegracht 11
8441 GJ Heerenveen

Controleer altijd het bijgevoegde retourformulier voor het juiste retouradres. Geen retourformulier ontvangen? Controleer dan of je bestelnummer begint met KA. 

Voor een optimale verwerking van je retourzending, willen we je vragen de pakbon of een kopie hiervan mee terug te sturen. Dit mag ook een briefje zijn met daarop jouw gegevens, zoals je bestelnummer, adres en contactgegevens. Zorg alsjeblieft ook voor voldoende frankering. Indien de retourzending niet voldoende is gefrankeerd, dan wordt of het pakket geweigerd, of de extra portokosten worden verrekend met het terug te betalen bedrag.

Indien aan alle voorwaarden voor retourzenden is voldaan, zal het bedrag binnen 3 werkdagen na ontvangst van de retourzending worden terugbetaald. Terugbetaling vindt plaats op de bankrekening of het creditcardnummer waar de aankoop oorspronkelijk mee is betaald.

Om u de beste gebruikservaring te kunnen bieden, gebruiken wij cookies. Voor meer inhoudelijke informatie en het onderscheid die wij hier in maken, verwijzen wij u door naar ons cookiebeleid.