Winkelwagen
Menu
Filters
Favorieten

Je hebt nog geen favorieten toegevoegd.

Bedrijfskleding

Als bedrijf wil je een herkenbare en professionele uitstraling hebben. Bedrijfskleding is daarbij een belangrijk onderdeel. Het geeft niet alleen een uniforme uitstraling, maar het kan ook zorgen voor een gevoel van samenhorigheid onder medewerkers.

Wij bij Van der Kam leveren al jarenlang bedrijfskleding aan bedrijven uit verschillende sectoren. We begrijpen hoe belangrijk het is dat de kleding past bij de huisstijl en uitstraling van jouw bedrijf. Daarom bieden wij een ruime keuze aan kleding van verschillende merken en stijlen, van klassiek tot modern. In principe zijn namelijk alle items uit onze collectie in te zetten als bedrijfskleding.

Het is aan jou om te bepalen of je gaat voor een zakelijke of casual uitstraling. Onze ervaren medewerkers staan voor je klaar om je te adviseren over de mogelijkheden en te helpen bij het maken van de juiste keuze.

Ook is het mogelijk om het logo van jouw bedrijf op de kleding te laten bedrukken of borduren. Dit kan zorgen voor nog meer herkenbaarheid. Ook dit regelen we graag voor je.

Ben je benieuwd naar ons assortiment en wil je graag meer informatie? Neem dan gerust contact met ons op of bekijk onze collectie op de webshop. Wij staan voor je klaar om je vragen te beantwoorden en je te helpen bij het vinden van de juiste outfit voor jouw bedrijf.

Vraag gerust naar de mogelijkheden!

Hans Holwerda
Heren Heerenveen
0513 - 621995
Hans[@]vanderkam.nl

Edwin Boonstra
Heren Leeuwarden
058 - 2121044
Edwin[@]vanderkam.nl

Loes Hiddinga
Dames Heerenveen
0513 - 628075
Loes[@]vanderkam.nl

Om u de beste gebruikservaring te kunnen bieden, gebruiken wij cookies. Voor meer inhoudelijke informatie en het onderscheid die wij hier in maken, verwijzen wij u door naar ons cookiebeleid.