Winkelwagen
Menu
Filters
Favorieten

Je hebt nog geen favorieten toegevoegd.

Over Ons

Van der Kam Mode is een multibrand store met meer dan 100 modemerken. In onze winkels helpen onze mode-adviseurs je graag bij het uitzoeken van jouw perfecte outfit. Voor iedere gelegenheid hebben wij de perfecte outfit in huis, zowel casual als zakelijk. En als we het niet hebben, gaan we het alsnog voor je regelen. Je slaagt altijd bij Van der Kam!

Onze geschiedenis

Het begon allemaal met een winkel op de Dracht in Heerenveen. Okle van der Kam richtte daar in 1865 als kleermaker Van der Kam Mode op. Door hard werken en vakmanschap, werd er al snel een vaste klantenkring opgebouwd.

In 1916 werd het bedrijf overgenomen door zijn jongste zoon, Wouter Willem van der Kam. Hij had grootse plannen over de zaak ontwikkeld en wilde graag uitbreiden. Het pand op de Dracht was niet groot genoeg meer, dus is het bedrijf in 1918 verhuisd naar de Lindegracht. Toendertijd stond het bekend als 'Heerenkleedingmagazijn W.W. v.d. Kam'.

In 1950 kwam de derde generatie, Jacob Wouter van der Kam, in het bedrijf. In 1957 werd er wat nieuws geprobeerd. Het personeel ging langs bij mensen thuis om kleding te brengen. Het werd een groot succes, waardoor er klanten in het hele land bijkwamen. Een voorproefje op hoe wij tegenwoordig door het hele land kleding verzenden!

In 1964 werd de winkel aan de Lindegracht 11 verbouwd, om ook damesmode te gaan verkopen. De damesafdeling vond uiteindelijk in 1967 haar thuis op Lindegracht 5. Onze winkels in Heerenveen kun je namelijk nog steeds in dezelfde historische panden op de Lindegracht terugvinden.

In 1992 werd Van der Boom mode aan de Stationsweg in Leeuwarden door ons overgenomen en kregen wij ook een herenwinkel in Leeuwarden. In 2011 is deze winkel verhuisd naar het Ruiterskwartier, waar wij 7 jaren hebben gezeten. Sinds 2018 hebben wij ons eigen pand op Nieuwestad 80.

In 1998 kregen wij als een van de eerste modebedrijven een eigen website. In 2014 werd deze website omgezet in een webshop, die we elk jaar weer vernieuwen en verbeteren.

Anno 2024

De winkels zijn door de jaren heen met de tijd meegegaan, zowel het interieur als de mode in de winkels. Wat nog wel hetzelfde is gebleven als vroeger, is de service en kwaliteit die wij leveren.

Het assortiment in onze winkels bestaat uit de betere merken, in het midden en hoge segment. Denk bij onze herenwinkels aan Tommy Hilfiger, BOSS en GANT. In onze dameswinkels zijn Opus, &Co Woman en Expresso onze populairste merken. Omdat wij zo overtuigd zijn van onze service en artikelen, bieden wij een 100% tevredenheidsgarantie. Mocht er iets mis zijn met je aankoop, kun je deze altijd ruilen of retourneren.

Op onze vernieuwde webshop gaat online shoppen nu nog makkelijker. Een groot deel van onze collectie staat online, waardoor je je al goed kunt oriënteren voordat je naar onze winkels komt. Natuurlijk is het ook mogelijk dat we je bestelling thuisbezorgen. We doen ons best om jouw bestelling zo snel mogelijk te verzenden, zodat je snel kan genieten van jouw nieuwe outfit. Vragen over onze online artikelen? Neem gerust contact met ons op. We helpen je graag!

Je bent van harte welkom om kennis te maken met ons mooie modebedrijf, zowel in onze winkels als online!

Team van der Kam

Heerenveen & Leeuwarden

Om u de beste gebruikservaring te kunnen bieden, gebruiken wij cookies. Voor meer inhoudelijke informatie en het onderscheid die wij hier in maken, verwijzen wij u door naar ons cookiebeleid.