Winkelwagen
Menu
Filters
Favorieten

Je hebt nog geen favorieten toegevoegd.

Nieuw spaarprogramma

Klant zijn van Van der Kam brengt voordelen met zich mee!
Omdat wij jou zo waarderen als klant, zorgen wij dat je altijd iets van ons terugkrijgt! Bij elke aankoop, in onze winkels of online, verzamel je automatisch punten. Deze punten kun je bij je volgende aankoop gebruiken voor korting of zelfs voor gratis items. Daarnaast profiteer je als klant van Van der Kam van diverse privileges, voordelen en primeurs.

Automatisch punten sparen voor korting of gratis items!
Bij elke aankoop die je doet, spaar je automatisch punten. Deze punten kun je inwisselen voor korting. Voor elke €10,- die je besteedt, verdien je 100 punten. Zodra je 3000 punten hebt gespaard, kun je ze inwisselen voor een waarde van €10,-. Deze gespaarde punten kun je online of in een van onze winkels gebruiken voor korting of zelfs voor gratis items.

In ons nieuwe spaarprogramma hoef je dus niet meer te wachten op een bonuspuntencheque. Alle punten die je hebt gespaard voor 1 september 2023, zijn automatisch overgezet naar het nieuwe spaarprogramma. Je kunt ze nog steeds gebruiken voor korting op jouw aankopen!

Drie jaar geldig
De gespaarde punten hebben een geldigheidsduur van drie jaar. Na die periode komen de punten te vervallen. Je kunt je punten inwisselen zodra je minimaal 3000 spaarpunten/€10 hebt verzameld.

Geen pasje nodig
Om punten te sparen of in te wisselen heb je geen pasje nodig. Bij het afrekenen en inwisselen vragen we om je adresgegevens. Het verstrekken hiervan is voldoende. Om misbruik te voorkomen kan er om legitimatie worden gevraagd.

Privileges en primeurs
Als klant van Van der Kam ontvang je regelmatig uitnodigingen voor evenementen, vip-avonden en extra kortingen, afgestemd op jouw interesses. Zorg dat jouw e-mailadres bij ons bekend is, om geen uitnodiging te missen.

Spelregels
Door deel te nemen aan dit spaarprogramma geef je aan akkoord te gaan met deze spelregels:
  • Voor elke €10,- die je bij Van der Kam besteedt, ontvang je 100 punten.
  • De punten kunnen pas worden ingewisseld vanaf 3000 punten.
  • Bij het retourneren van producten worden de verdiende punten afgetrokken.
  • Van der Kam kan bij speciale acties besluiten om incidenteel extra punten toe te kennen. Om deze punten te ontvangen, moet je ten minste één aankoop doen gedurende de actieperiode.
  • Punten die op rechtmatige wijze zijn verkregen, kunnen alleen worden uitgegeven bij Van der Kam. Ze kunnen niet worden ingewisseld voor contant geld.
  • Bij het retourneren van artikelen waarvoor je spaarpunten hebt ingezet, worden de spaarpunten weer teruggezet op je account.
  • De gespaarde punten hebben een geldigheidsduur van drie jaar. Van der Kam behoudt zich het recht voor om deze spelregels, punten en de waardering ervan eenzijdig aan te passen.
  • De persoonlijke gegevens die je verstrekt en je aankoopgeschiedenis worden opgeslagen in de Van der Kam klantendatabase. Deze database is geregistreerd bij het College Bescherming Persoonsgegevens in Den Haag. Van der Kam is eigenaar van deze database en behandelt de gegevens vertrouwelijk. Van der Kam kan de gegevens gebruiken voor analyses en direct marketingdoeleinden.
  • Persoonlijke gegevens worden nooit aan derden verstrekt, tenzij wettelijk verplicht of met jouw toestemming. Van der Kam behoudt zich het recht voor om dit spaarprogramma om gegronde redenen stop te zetten.

Je eigen tas meenemen? Punten als beloning!
Wij zorgen graag voor zo min mogelijk afval en waarderen het als jij je eigen tas meeneemt. Als je ervoor kiest om je aankopen in je eigen tas mee te nemen in plaats van een nieuwe tas te gebruiken, ontvang je van ons 100 extra punten bij je aankoop.

Vertel het door
Samen is alles leuker, zo ook winkelen! Samen stijladvies ontvangen en allebei met een prachtige outfit naar buiten stappen. Kortom, dubbel plezier! Breng nu een vriend, vriendin, familielid of kennis mee naar een van onze winkels en laat hen zich inschrijven voor ons spaarprogramma bij de kassa. Als jullie beiden minimaal €75,- besteden, ontvang je als aandrager 1500 spaarpunten cadeau!

*De nieuw aangedragen klant mag nog niet geregistreerd zijn in ons klantensysteem.

Heb je vragen over ons nieuwe spaarprogramma? Kijk eens tussen onze veelgestelde vragen of neem gerust contact met ons op.

Om u de beste gebruikservaring te kunnen bieden, gebruiken wij cookies. Voor meer inhoudelijke informatie en het onderscheid die wij hier in maken, verwijzen wij u door naar ons cookiebeleid.