Ontdek onze nieuwe collectieHerenDames

Scotch & Soda 168420 - Grijs

€ 129,95
  • Productnummer: 168420
  • Kleur leverancier: 4993 solar wind
  • Merk: Scotch & Soda
  • Extra informatie: Skim skinny fit jeans

Reserveren?

Het is ook mogelijk om dit product in een van onze winkels in Heerenveen of Leeuwarden te reserveren. Dit is eenvoudig en geheel vrijblijvend. Na de reservering heb je vijf winkeldagen de tijd om het product te komen passen. De betaling gebeurt pas in de winkel, nadat je zeker weet dat het product bevalt.

Beschikbaarheid: Op voorraad
Nog %1 beschikbaar
SKU
140346-10

De meest skinny jeans van Scotch & Soda, de Skim, is terug in een nieuwe tint: Solar Wind. Functionaliteit is moeiteloos gecombineerd met stijl in deze 5-pocket jeans met een lichte, frisse grijstint. Gedeeltelijk gemaakt met biologisch katoen (50%): niet genetisch gemodificeerde zaadjes worden gezaaid in grond die vrij is van pesticiden en kunstmest, met minder waterverbruik en geteeld met gebruik van gewasrotatie, wat beter is voor de gezondheid van de bodem. Dit is een mix, de precieze samenstelling van het materiaal staat vermeld op het label.

Product 168420 van het merk Scotch & Soda met de kleur 4993 solar wind (Grijs) is bij ons online en in een van onze winkels beschikbaar.

Je kunt dit product gemakkelijk via onze webshop reserveren, zonder vooraf te betalen. Bij de afronding krijg je de keuze om in Heerenveen of Leeuwarden langs te komen. Je krijgt dan binnen één winkeldag een bevestiging dat het product voor je klaarligt. 

Je kunt de reservering ten alle tijden ongedaan maken door een mailtje te sturen naar shop@vanderkam.nl.

Meer informatie
Leverancierscode168420
Leverancier omschrijvingSkim skinny fit jeans
Leverancier kleur4993 solar wind
KleurGrijs
MerkScotch & Soda