Winkelwagen
Menu
Filters

Geselecteerde filters

  • Gentiluomo
Favorieten

Je hebt nog geen favorieten toegevoegd.

Gentiluomo: Italiaanse Stijl en Puur Design

Al meer dan 25 jaar staat Gentiluomo synoniem voor Pure Premium Fashion. Dit Nederlandse merk heeft Italiaanse stijl in zijn hart en een diepe waardering voor puur design. De collecties van Gentiluomo worden met liefde voor het vak gemaakt, met als resultaat unieke kledingstukken die rijk zijn aan materialen en onderscheidend in kwaliteit en vakmanschap.

Een Seizoen vol Statements

Dit seizoen draait alles om het maken van een statement met nieuwe combinaties, kleuren en dessins. De krachtige elegantie komt tot uiting wanneer op maat gemaakte, gecoördineerde stukken worden gecombineerd met meer casual items. Het draait allemaal om een ontspannen benadering, waarbij kledingstukken los en gelaagd worden gedragen. Truien en sweaters worden minder getailleerd en gaan perfect samen met lichtgewicht, volumineuze items zoals bodywarmers en zachte overshirts.

Levensstijl met Elegantie en Individualiteit

Bij Gentiluomo draait het om meer dan alleen kleding; het gaat om een levensstijl die elegantie en individualiteit omarmt. Bezoek onze Van der Kam-winkels of shop direct online om de nieuwste Gentiluomo-collectie te ontdekken en je eigen stijlstatement te maken.

Om u de beste gebruikservaring te kunnen bieden, gebruiken wij cookies. Voor meer inhoudelijke informatie en het onderscheid die wij hier in maken, verwijzen wij u door naar ons cookiebeleid.