Winkelwagen
Menu
Filters
Favorieten

Je hebt nog geen favorieten toegevoegd.

Hoe wordt mijn bestelling verzonden?

Wij werken voornamelijk met PostNL. Als je in de buurt van onze winkels woont, bestaat de kans dat wij jouw bestelling zelf komen bezorgen. Dit is afhankelijk van de drukte in de winkel.

• Indien mogelijk maken wij gebruik van een Fashion Pack, waarbij het pakketje door de brievenbus past en je niet thuis hoeft te zijn voor de bezorging.
• Wanneer we je bestelling hebben verzonden, ontvang je van ons een verzendbevestiging. In de verzendbevestiging staat een Track & Trace code, die je samen met je postcode kunt invullen op de site van PostNL. Hier zie je de status van de verzending en krijg je een indicatie van de bezorgtijd.
• PostNL bezorgt maandag t/m zaterdag tussen 09:00 uur en 18:00 uur.
• Wanneer je op de dag van bezorging niet aanwezig bent op het door jou opgegeven bezorgadres, wordt het pakketje door PostNL aangeboden aan je buren. Je ontvangt een kennisgeving met informatie over het afleveradres. Wanneer de pakketbezorging ook niet lukt bij je buren, kun je het pakketje, met de kennisgeving van de postbezorger en een geldig legitimatiebewijs, ophalen bij één van de PostNL punten bij jou in de buurt

Om u de beste gebruikservaring te kunnen bieden, gebruiken wij cookies. Voor meer inhoudelijke informatie en het onderscheid die wij hier in maken, verwijzen wij u door naar ons cookiebeleid.